WORKSHOPS

  /  WORKSHOPS

OFF-ROAD DAMAGE REPAIR

Stel je voor…. Tijdens je reis naar Afrika krijg je onverhoopt een lekke band. Eén van de vele scenario’s die op kunnen treden tijdens een dergelijke reis, maar wat nu? Tijdens onze Off-Road Damage Repair Workshop geven wij u zoveel mogelijk tips en tools zodat je je reis weer veilig kan vervolgen. De nadruk van deze Workshop ligt vooral op de het praktische handelingen!

REMOTE AREA LIFE SUPPORT (RALS) / OFF-ROAD MEDIC TRAINING

Als motorrijder blijf je kwetsbaar tijdens ongelukken; vooral op een locaties die niet zomaar toegankelijk zijn voor regulier verkeer. Tijdens onze RALS Workshop geven wij u zoveel mogelijk tips en tools; wij vinden het namelijk belangrijk dat je weet welke handelingen je wel mag verrichten in noodsituaties.

OFF-ROAD TRAVEL PLANNING AND PREPARE

Eindelijk is het dan zover; je hebt tijd en geld voor een avontuurlijke reis te maken, maar hoe pak ik dit aan? Wat neem ik mee? Wat trek ik aan? Tijdens onze  Off-Road Travel and Prepare workshop behandelen wij a.d.h.v. diverse reizen hoe je het best kan voorbereiden zonder tegen problemen aan te lopen.

WORKSHOPS DATA

ERVARINGEN

Intermediate off-road Training 1 on 1

Ik heb met veel plezier de intermediate offroad cursus gevolgd. Na wat therorie, de houding op de motor kwamen eerst de langzame oefeningen aan bod. Slalom, rondjes, achtjes en dat alles op een hobbelig en glad grasveld. Ik wilde graag extra aandacht aan het rijden van hellingen dus dat was de volgende stap. Wederom heldere uitleg en opbouwende kritiek, heuveltje op, af en weer op net zolang tot het vertrouwen groeide. Na de lunch gingen we het terrein rond, rijden op de zandpaden. Nog een uitleg en oefening van de off-road noodstop, nog meer hellingen en heuveltjes, vette blub alles kwam wel voorbij. Wil je wat meer off-road gaan rijden en dit veilig en vertouwd doen op je allroad dan is deze training een dikke aanrader. Een betere conditie kan Peter je niet geven maar zijn duidelijke uitleg en geduld zorgen dat je een heel stuk beter beslagen ten ijs komt op je volgende offroad rit/trip.

Marius

CUSTOM 1 ON 1 OFF-ROAD TRAINING

‘Leerzame, uitdagende, maar vooral leuke training’ Ik heb bij Adventure-Ride een 'custom 1 op 1 training' van Peter mogen volgen. Eerst kort de basis opfrissen en daarna steeds verder. Hoewel Peter een rustige instructeur is merk je aan alles zijn ontzettend grote enthousiasme voor het offroad-rijden. Zijn kennis en kunde blijkt uit zijn oog voor detail; met kleine tips en aanvulling weet hij grote verschillen en verbeteringen aan te brengen in je rij-technieken. Daarnaast is Peter ook niet bang om je naar het randje van je comfort-zone te brengen. Dit kan in het begin wat spannend zijn, maar Peter heeft met zijn vakkundige oog al snel door wat je wel of niet kan. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat hij je niks laat doen wat niet binnen je mogelijkheden ligt. Dingen waarvan je dacht ze niet gingen lukken blijk je ineens te kunnen! Let wel; aan het einde van de dag ben je moe, voldoen en wil je eigenlijk meteen terug om meer te leren!

SKIP

BASIC OFF-ROAD TRAINING 1 ON 1

Met een heel klein beetje offroad ervaring heb ik een 1 op 1 training gehad bij Peter. Een spontane en vriendelijke kerel! Hij nam de tijd en ruimte om mij dingen uit te leggen en om mij te pushen naar een niveau die ik nooit alleen had behaald. Zeker een aanrader en mij zie je zeker terug bij zijn cursussen!

Thomas